Gå ikke glipp av DIT-konferansen 2019
DIT-konferansens logo

Gå ikke glipp av DIT-konferansen 2019

Norges Handikapforbund Oslo inviterer for tredje gang til en konferanse om design, innovasjon og teknologi i Oslo fredag 10. mai. Årets tema er "Fremkommelighet i fremtidens transport".
03. april 2019

 Hvordan skal vi bevege oss i fremtiden? Når "ingen" skal kjøre bil- hvordan får vi alle med? Bli med når vi utforsker disse og andre spennende problemstillinger sammen med ledende teknologibedrifter som Microsoft og Google, og store selskaper som Sweco, så vel som med fremtidens premissleverandører, nemlig dagens unge.

På plakaten står innledninger fra blant andre samferdselsminister Jon Georg Dale og Google Norway - sjef Jan Grønbech! I tillegg kommer det bidrag fra Microsoft, Sweco, Volvo med flere. SE HELE PROGRAMMET HER!

Fredag 10. mai kl. 09.30 - 15:00 
Billetter kr 500 - kr 1200 kjøpes HER. Ledsagere gratis. 
Konferansen finner sted i Salongen i 2. etg.

Dersom du har behov for ledsager til konferansen velger du billettype «Ledsager» + den billettkategorien som gjelder for deg. Ledsagerbevis fremvises ved ankomst. 

Det serveres lunsj på konferansen. Har du matallergier eller andre tilretteleggingsbehov kan du sende en mail olaharald@nhf.no.

Velkommen.

Billetter kjøpes her!

Flere nyheter
 • Hjelp til selvhjelp!
  09. september 2016
  Oslo-kontoret vokser! Tidligere tillitsvalgt Elisabeth Wilhelmsen åpner kontordøra for medlemmer som trenger «hjelp til selvhjelp» i sin nye stilling som prosjektkoordinator for medlemspleie.
 • Spise ute i Oslo?
  22. september 2015
  Tilgjengelige spisesteder etterspørres stadig. Her har vi samlet et knippe- og vi vil utvide listen fortløpende!
 • Lei våre flotte hytter!
  10. mars 2015
  Planlegger du hyttetur for få eller mange? Lei en eller begge hyttene våre på Vaset i Valdres da vel? Åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer, og mange tilgjengelige sengeplasser også for funksjonshemmede.
 • Gå ikke glipp av DIT-konferansen 2019
  03. april 2019
  Norges Handikapforbund Oslo inviterer for tredje gang til en konferanse om design, innovasjon og teknologi i Oslo fredag 10. mai. Årets tema er "Fremkommelighet i fremtidens transport".
 • Innspill til Bilfritt byliv
  10. april 2018
  NHF Oslo har nok en gang presentert sine innspill og krav i forbindelse med Bilfritt byliv.
 • Velkommen til DIT-konferansen 2018
  27. februar 2018
  Årets konferanse har temaet inkluderende teknologi, og vi byr på innlegg fra blant andre Microsoft, Teknologirådet, IBM, No Isolation og Abelia!
Flere artikler