Ta vår valgundersøkelse!
Bilde med teksten Valgundersøkelse 15 enkle spørsmål og NHF Oslos logo

Ta vår valgundersøkelse!

Vi teller ned til valget 2017, og i den anledning har vi laget en kort spørreundersøkelse som vi håper at DU vil hjelpe oss med.
13. juni 2017
Valgundersøkelsen er selvfølgelig helt anonym, og vi håper du vil ta deg tid til å svare- det tar bare i underkant av fem minutter. Hvis så mange som mulig svarer kan vi få et viktig innblikk i både tilgjengeligheten til valg, og hvilke saker som oppleves som viktigst ute hos våre medlemmer og sympatisører. Din stemme ved valget teller- og din hjelp her likeså!

Alle svar er anonyme, og kan ikke spores tilbake.

TA UNDERSØKELSEN HER!

Flere nyheter
 • Politianmeldte hatkriminalitet
  29. september 2016
  Natt til lørdag 24. september ble NHFU-tillitsvalgte Tamarin Varner (25), som har CP, grovt trakassert på trikken hjem fra byen. Handikapforbundet i Oslo var med da saken ble politianmeldt.
 • Nytt prosjekt: Hjelp til selvhjelp!
  09. september 2016
  Oslo-kontoret vokser! Tidligere tillitsvalgt Elisabeth Wilhelmsen åpner kontordøra for medlemmer som trenger «hjelp til selvhjelp» i sin nye stilling som prosjektkoordinator for medlemspleie.
 • Program for FunkFest 2017
  14. september 2017
  I september går Oslo Funkfest av stabelen for tredje gang. I år kan festivalen blant annet friste med førpremiere på siste episode av TV2-serien «Søsken».
 • Innspill til Bilfritt byliv
  10. april 2018
  NHF Oslo har nok en gang presentert sine innspill og krav i forbindelse med Bilfritt byliv.
 • Velkommen til DIT-konferansen 2018
  27. februar 2018
  Årets konferanse har temaet inkluderende teknologi, og vi byr på innlegg fra blant andre Microsoft, Teknologirådet, IBM, No Isolation og Abelia!
 • Ta vår valgundersøkelse!
  13. juni 2017
  Vi teller ned til valget 2017, og i den anledning har vi laget en kort spørreundersøkelse som vi håper at DU vil hjelpe oss med.
Flere artikler