Ta vår valgundersøkelse!
Bilde med teksten Valgundersøkelse 15 enkle spørsmål og NHF Oslos logo

Ta vår valgundersøkelse!

Vi teller ned til valget 2017, og i den anledning har vi laget en kort spørreundersøkelse som vi håper at DU vil hjelpe oss med.
13. juni 2017
Valgundersøkelsen er selvfølgelig helt anonym, og vi håper du vil ta deg tid til å svare- det tar bare i underkant av fem minutter. Hvis så mange som mulig svarer kan vi få et viktig innblikk i både tilgjengeligheten til valg, og hvilke saker som oppleves som viktigst ute hos våre medlemmer og sympatisører. Din stemme ved valget teller- og din hjelp her likeså!

Alle svar er anonyme, og kan ikke spores tilbake.

TA UNDERSØKELSEN HER!

Flere nyheter
 • Lei våre flotte hytter!
  10. mars 2015
  Planlegger du hyttetur for få eller mange? Lei en eller begge hyttene våre på Vaset i Valdres da vel? Åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer, og mange tilgjengelige sengeplasser også for funksjonshemmede.
 • Politianmeldte hatkriminalitet
  29. september 2016
  Natt til lørdag 24. september ble NHFU-tillitsvalgte Tamarin Varner (25), som har CP, grovt trakassert på trikken hjem fra byen. Handikapforbundet i Oslo var med da saken ble politianmeldt.
 • Nytt prosjekt: Hjelp til selvhjelp!
  09. september 2016
  Oslo-kontoret vokser! Tidligere tillitsvalgt Elisabeth Wilhelmsen åpner kontordøra for medlemmer som trenger «hjelp til selvhjelp» i sin nye stilling som prosjektkoordinator for medlemspleie.
 • Program for FunkFest 2017
  14. september 2017
  I september går Oslo Funkfest av stabelen for tredje gang. I år kan festivalen blant annet friste med førpremiere på siste episode av TV2-serien «Søsken».
 • Ta vår valgundersøkelse!
  13. juni 2017
  Vi teller ned til valget 2017, og i den anledning har vi laget en kort spørreundersøkelse som vi håper at DU vil hjelpe oss med.
 • Velkommen til konferanse!
  16. mars 2017
  Fredag 31. mars er Francesc Aragall, hjernen bak den unike tilgjengelighetsstandarden i Barcelona, hovedtaler på NHF Oslos DIT-konferanse.
Flere artikler