Ta vår valgundersøkelse!
Bilde med teksten Valgundersøkelse 15 enkle spørsmål og NHF Oslos logo

Ta vår valgundersøkelse!

Vi teller ned til valget 2017, og i den anledning har vi laget en kort spørreundersøkelse som vi håper at DU vil hjelpe oss med.
13. juni 2017
Valgundersøkelsen er selvfølgelig helt anonym, og vi håper du vil ta deg tid til å svare- det tar bare i underkant av fem minutter. Hvis så mange som mulig svarer kan vi få et viktig innblikk i både tilgjengeligheten til valg, og hvilke saker som oppleves som viktigst ute hos våre medlemmer og sympatisører. Din stemme ved valget teller- og din hjelp her likeså!

Alle svar er anonyme, og kan ikke spores tilbake.

TA UNDERSØKELSEN HER!

Flere nyheter
 • Hjelp til selvhjelp!
  09. september 2016
  Oslo-kontoret vokser! Tidligere tillitsvalgt Elisabeth Wilhelmsen åpner kontordøra for medlemmer som trenger «hjelp til selvhjelp» i sin nye stilling som prosjektkoordinator for medlemspleie.
 • Spise ute i Oslo?
  22. september 2015
  Tilgjengelige spisesteder etterspørres stadig. Her har vi samlet et knippe- og vi vil utvide listen fortløpende!
 • Lei våre flotte hytter!
  10. mars 2015
  Planlegger du hyttetur for få eller mange? Lei en eller begge hyttene våre på Vaset i Valdres da vel? Åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer, og mange tilgjengelige sengeplasser også for funksjonshemmede.
 • Gå ikke glipp av DIT-konferansen 2019
  03. april 2019
  Norges Handikapforbund Oslo inviterer for tredje gang til en konferanse om design, innovasjon og teknologi i Oslo fredag 10. mai. Årets tema er "Fremkommelighet i fremtidens transport".
 • Innspill til Bilfritt byliv
  10. april 2018
  NHF Oslo har nok en gang presentert sine innspill og krav i forbindelse med Bilfritt byliv.
 • Velkommen til DIT-konferansen 2018
  27. februar 2018
  Årets konferanse har temaet inkluderende teknologi, og vi byr på innlegg fra blant andre Microsoft, Teknologirådet, IBM, No Isolation og Abelia!
Flere artikler