Velkommen til DIT-konferansen 2018
Logo Dit-konferansen

Velkommen til DIT-konferansen 2018

Årets konferanse har temaet inkluderende teknologi, og vi byr på innlegg fra blant andre Microsoft, Teknologirådet, IBM, No Isolation og Abelia!
27. februar 2018
Vi i Norges Handikapforbund Oslo skal fredag 6. april arrangere konferansen DIT 2018, og årets fokus er inkluderende teknologi. DIT står for Design, Innovasjon og Teknologi, og dette er en årlig konferanse hvor vi skal løfte samtalen om et universelt utformet samfunn til det neste nivået!

Programmet finner du her, med blant andre Microsoft-direktør Bjørn Olstad, Harriet Wright og Karina Bjørnarøy fra IBM Watson, Avelias leder for klima og helse Tarje Bjørgum og Jorunn-Birgitte Gjessing-Johnrud på plakaten.

Fortell gjerne andre om konferansen, ved å dele vårt Facebook-arrangement.

Billetter kjøper du via Ticketmaster!

Billetpriser:
Ordinær: 1000kr inkludert lunsj
NHF-medlem/honnør: 750kr inkludert lunsj
NHFU/Student: 500kr inkludert lunsj

NB: Med mer enn hundre deltakere på fjorårets konferanse bør du skaffe deg billetter snarest mulig!

Flere nyheter
 • Politianmeldte hatkriminalitet
  29. september 2016
  Natt til lørdag 24. september ble NHFU-tillitsvalgte Tamarin Varner (25), som har CP, grovt trakassert på trikken hjem fra byen. Handikapforbundet i Oslo var med da saken ble politianmeldt.
 • Nytt prosjekt: Hjelp til selvhjelp!
  09. september 2016
  Oslo-kontoret vokser! Tidligere tillitsvalgt Elisabeth Wilhelmsen åpner kontordøra for medlemmer som trenger «hjelp til selvhjelp» i sin nye stilling som prosjektkoordinator for medlemspleie.
 • Program for FunkFest 2017
  14. september 2017
  I september går Oslo Funkfest av stabelen for tredje gang. I år kan festivalen blant annet friste med førpremiere på siste episode av TV2-serien «Søsken».
 • Innspill til Bilfritt byliv
  10. april 2018
  NHF Oslo har nok en gang presentert sine innspill og krav i forbindelse med Bilfritt byliv.
 • Velkommen til DIT-konferansen 2018
  27. februar 2018
  Årets konferanse har temaet inkluderende teknologi, og vi byr på innlegg fra blant andre Microsoft, Teknologirådet, IBM, No Isolation og Abelia!
 • Ta vår valgundersøkelse!
  13. juni 2017
  Vi teller ned til valget 2017, og i den anledning har vi laget en kort spørreundersøkelse som vi håper at DU vil hjelpe oss med.
Flere artikler